Nejnovější recenze ze sekce Odkapávače nádobí
vše v pořádku
velmi spokojená
Výrobek jsem si vybrala, abychom nemuseli vrtat do obkladů.
Super, jenom není pod odkapávačem tác na který by stékala voda z umytého nádobí.
- silný a pevný materiál
- precizní zpracování, dizajn
- značkový výrobek, vyrobeno v Německu
- pro někoho cena
Jedná se na první pohled o velmi kvalitní výrobek, materiál ze kterého je vyroben je silný a pevný. Výrobek se vyznačuje naprosto precizním zpracováním, pokovení je všude stejnoměrné (dokonale) a to i ve svárech. Je vidět, že se jedná o značkový výrobek (vyrobeno v Německu, ne Čína). Předešlý odkapávač (podobný, levnější) od jiné firmy byl z tenčího materiálu vydržel dlouho a až po mnoha letech zcela zrezivěl. Doufám, že tenhle vydrží podobně dlouho. I přes vyšší cenu stojí za ho zakoupit.
- Praktické.
Spokojenost.
- Odkapávač je velmi pěkný, působí kvalitně. Věřím, že vydrží. Funkčně mi vyhovuje. Dobrá je miska s odtokem a odnímatelný odkapávač na příbory. Údržba je díky dřevěným úchytům snadná. Výrobek překonal moje představy. Doručení bylo obratem a koupeno za skvělou cenu v rámci Allegro dnů. Doporučuji na 100 %.
- Malý , pěkná barva, konečně ne bílá.
- Fajn provedení
- Asi na jiné poklicky než máme my
Bohužel některé poklicky vypadávají. Zda se mi ze držák není dostatečně hluboký , nicméně tahle věc usetri místo
Dobrá vychytávka
Kvalitní.
spokojenost
Je pěkný a praktický
- sava
- kvalitny material
- nepusta chlpy
- ideální na utírání zbytků jídla z nádobí, výborný pomocník v kuchyní, dobře se umývá, případně lze dát do myčky
vše ok
- Levné a funkční
- Sklopný - pokud ho nepoužíváte nepřekáží.
OK
- jsou malé, sotva na dámské boty, nevešly se na ně pánské boty, místo šedých došly bílé, což mi vadí, barva v katalogu je šedá, klamete lidi
doporučuji jen na dětské boty
Na obrázku vypadají větší než ve skutečnosti, snad se na ně vejdou i boty přes 42 velikost. To je jediné minus- velikost, jinak spokojenost.